marți, 4 octombrie 2011

Culori de Toamna/ Heuchera





Heuchera Tiramisu, hybrid francez



Heuchera

5 comentarii:

  1. Uau, a doua e teribila, stii cum se cheama?
    Asa e tot anul la culoare sau numai toamna? Sunt foarte curioasa cum o cheama,ma refer la cultivar, ca stiu ca e Heuchera, dar care?

    RăspundețiȘtergere
  2. exista cred peste 100 de varietati de Heuchera in toate nuantele posibile :) pe cea din poza o cheama Tiramisu :)e un hybrid francez.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu , am si eu cateva, insa aici oferta e destul de limitata.
    Tiramisu, probabil cu cu accent pe ultima silaba, frantuzit,insa nu inteleg de ce i-au dat numele asta, nu prea vad vreo legatura.Poate se mai coloreaza pe parcursul toamnei.Desi florile sunt cam insipide, frunzele alea sunt foarte de efect.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place mult Heuchera, acopera bine solul, nu creste mai mult de 20 de cm in inaltime, nu se "intinde" repede peste tot si nu are nevoie de nici un fel de ingrijire speciala.
    Iarna se usuca complet, dar infrunzeste in fiiecare primavara din nou. Se impaca foarte bine cu plantele din jurul ei si arata foarte bine in combinatie cu alte nuante si culori.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, si mie imi place, am descoperit-o destul de recent, dar imi ajuta mult in gradina, e umplutura perfecta si de efect.Plus ca ofera spectacol cand ai nevoie, adica toamna.

    RăspundețiȘtergere